SHOEPORN: WON HUNDRED

Jeg besøgte i går Andrea i Won Hundred’s showroom, og der så jeg en masse dejlige ting, som der samtidigt også er i forretningerne nu . Jeg, som den skofreak jeg nu er, var med det samme over skoene, og jeg må indrømme at jeg syntes de er skide skønne! Altså helt ærligt . Der er bare et eller andet over manglende jordforbindelse og mig . De koster hendholdsvis hendholdsvis 1499,- for sandalerne og 1699,- for ballerinaerne . En ok pris sys jeg, når man tænker på det udtryk skoene skaber .

I visited Andrea at the Won Hundred showroom yesterday, and there where lots of cool things, which are also in stores now . I, as the shoefreak I am, went for these babes as soon as I got in the door and i have to admit that i really like them . I mean honestly, there’s probably something with no groundconnection and me .

bloglovin

Photos taken with Sony Alpha 550
Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, News, trend

2 responses to “SHOEPORN: WON HUNDRED

  1. Dem kunne jeg blive nød til at have i mit sko skab!! :)

  2. De er skønne, ingen tvivl, de har et fedt look. Men det spydige kommentarer ville da ingen ende tage hvis jeg smækkede sådan 5 cm ekstra under fødderne, uden at det i det mindste var en høj hæl haha :b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s