ALL DRESSED IN WHITE

Linda Farrow Sunnies, Rick Owens Top, Preen Trousers, Camilla Skovgaard Wedges & Mulberry Bag

At trenden til næste år kommer til at hedde all-white, er efterhånden ved at gå op for mig under de forskellige SS11-shows der løber af stablen i øjeblikket . Der er i hvert fald en stor tendes der siger helt hvide outfits, blandt andet hos, Gareth Pugh og Dolce & Gabbana . Men hvad syntes i? Bliver det bare et kæmpe slaraffenland at rende rundt i hvidt næste sommer, eller bliver det et helvede? Personligt tweetede jeg for et stykke tid tilbage at jeg aldrig ville syntes det var pænt, noget jeg også har nævnt i forbindelse med et indlæg om et Michael Kors-look, men ja, nu prøvede jeg det lige af i photoshop, og det endte sguda meget godt! . Om det bliver godt IRL, er lidt svært at finde ud af, men det får vi vel at se!

The the trend is gonna be all-white next season, is something that I’ve noticed during the different SS11-shows going on right now . There’s either way been a hunge tendancy towards all white outfits at fx Gareth Pugh amd Dolce Gabbana .. But what do you guys think? Is it gonna be a heaven with a lot white outfits or is gonna be hell? Personaly, i tweeted a while back, that i didn’t think anyone would EVER look good in an all white outfit, and few weeks later i ate my own words with a post here about an amazing white look at the Michael Kors show, but question is if white is gonna be the new black, in reality as well as on the runway? Here’s my example of an all white outfit, which i actually think turned out really amazing ..

Reklamer

3 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

3 responses to “ALL DRESSED IN WHITE

  1. Tror man skal passe på, at man ikke bare kommer til at ligne en forvokset komfirmand ;)

  2. Char

    For hvidt, der mangler et eller andet som bryder det ;)

  3. Det bedste ved all-white i stedet for all-black er jo nok at der er bedre mulighed for at se lagene i det, og skille de forskellige materialer fra hinanden, men jeg tror bare ikke de fungerer. Det bliver for kedeligt i længden, for slet ikke at snakke om hvor grimt det bliver når ketchuppen sprøjter o_O

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s