THIS IS ME ..

Jeg hedder Mikkel, jeg er 19 år gammel, og jeg har haft FUCK SEX – We Just Want Clothes i halvandet år. I den tid har jeg opdateret næsten hver dag og jeg har elsket hvert minut af det . Mit liv inden jeg begyndte at blogge var helt almindeligt ligesom alle jer andres. Jeg stod op hver morgen, gik i skole hver dag, og jeg checkede forskellige hjemmesider og ikke mindst facebook hver aften . Så bestemte jeg mig for at begynde at blogge, efter kraftig inspiration fra mange andre bloggere i Danmark, og det gik stille og roligt i starten . Jeg skrev om alt der kunne falde mig ind, lige fra korte indlæg om nye MAC-produkter, til en biografi om Coco Chanel . Flere og flere læsere kom til, og bloggen voksede sig større og større . Jeg flyttede til København, og flyttede sammen med Mandslingen, fortsatte med at blogge, og kom tættere og tættere på den fantastiske modeverden i København . Jeg begyndte at komme til events, se nye kollektioner, og opleve en masse spændende ting jeg aldrig troede jeg skulle opleve .. Men alligevel er mit liv helt normalt og almindeligt . Jeg står op om morgenen, jeg går i skole og jeg hygger med facebook og hjemmesider om aftenen . Selvfølgelig er der det obligatoriske event her og der, nogle modeshows i modeugen; noget som altid har været min drøm og som jeg altid har elsket, men jeg ligger mig stadig i sengen om aftenen og lukker øjnene og drømmer . Måske er mit liv ikke SÅ normalt som det har været, og måske er de ting jeg oplever ikke normale, men jeg er stadig mig selv . Helt normal .

Og nu er det jeres tur . Jeg ved der er kommet mange læsere til siden jeg gjorde det her sidst . Så fortæl lidt om dig selv, hvem du er, hvor du bor, hvad du laver, hvilket arbejde du har, og om hvad du elsker .. Jeg vil gerne vide lidt om jer!

I am Mikkel, I am 19, and I’ve been blogging on FUCK SEX – We Just Want Clothes for nearly 1½ year now . I’ve been posting stuff on here for nearly everyday in that time, and I’ve been loving every second of it . My life before i started to blog was normal like all of yours, I woke up every morning, went to school every day, and i facebooked and surfed the web every evening . But then I decided to start blogging after a lot of inspiration from a lot of different Danish bloggers, the posts on the blog was everything i could think of, right from post about new MAC-products to a biography on Coco Chanel, and the blog started growing . I moved to Copenhagen, moved in with the BF, and i found myself getting closer and closer to the fashion world im Copenhagen . I found myself invited to events, looking at new collections, and I started experiencing things I never thought I would experience . But i am still the same normal person, going to bed at night cuddling up with BF and and dreaming . Off course theres the occasional event or some fashion shows during fashionweek, but I’m am still pretty much the same guy . Normal .

But who are you? I know there’s been a lot of new followers lately, and i am curios to know who you guys are! Where did you grow up, where do you live, what do you work with, what do you love, what do you do? I would really like to know a little about you!

Reklamer

29 kommentarer

Filed under Mikkel

29 responses to “THIS IS ME ..

 1. Well, jeg er Christina, er 21 år gammel, studerende og fra Glostrup. Jeg arbejder på et privat plejehjem for at supplere su’en (og få råd til al den mode jeg elsker så meget) – jeg kan smadder godt li mit job fordi de ældre altid bliver så glad over de mindste ting og man føler man gør´en forskel – selvom jeg kun servere kaffe, rydder op og snakker med dem! ;) Når jeg ikke er igang med lektier eller andet så maler jeg store som små billeder, syr og laver spontant indretningen om i den lejlighed jeg bor i med min veninde gennem 15 år. Når jeg drømmer stort ser jeg mig selv i en lejlighed i London, med en arktiekt eller design uddannelse. Jeg er vidst også ret normal ;D

  Christina/wemaketherules.wordpress.com

 2. Hej Mikkel! Er vild med din blog :D

  Jeg hedder Julie, er 17 år og går i 2.G på Svendborg Gymnasium.

  Jeg er begyndt at lave kortfilm og har 3 jobs (det lyder af meget, men arbejder egentlig ikke så tit). Jeg har også en blog, hvor jeg anmelder og skriver om film. (http://cinemorkeberg.wordpress.com/)

  Udover det, skriver og fotograferer jeg for UNG-Redaktionen på Fyns Amts Avis, som jeg er meget glad for. Jeg håber på at kunne arbejde med film og/eller journalistik i fremtiden :)

  Jeg ELSKER at shoppe og at være sammen med mine venner og min familie :)

  Kærlig hilsen Julie

 3. Mit navn er Agnes. Jeg er 14 år (snart 15), går i 9. klasse og glæder mig til gymnasiet. Min store drøm er at blive fotograf, designer og forfatter og bo i Paris, London eller New York. Jeg elsker at læse blogs, specielt din, at skrive på min egen blog, sy, fotografere, skrive, snakke, se friends, drikke te og hænge ud med min veninder.
  Det meste af mit liv går op i mode, og så lidt sundhed, lidt sport, bøger og skole.
  Min ipod lever i mit ører, men jeg kan hverken spille på et instrument eller synge. Jeg er kæmpe mac-freak og ville, hvis jeg havde råd, købe alt med et “i” foran.

  Hilsen Agnes

  http://catchthemomentnow.blogspot.com/

 4. Siv

  Hej Mikkel.
  Jeg er nu her på bloggen, og indtil videre har jeg elsket alt ved den. Og det er gør det ikke dårligere :)

  Jeg hedder Siv, 17 år gammel og går i 2.g på et gymnasium i forstaden til KBH.
  Jeg burde arbejde, men har ikke tid og derfor er det sku svært at være fashionable med så få cash på lommen. Men grunden til at jeg ikke har til arbejde er dans. Jeg elsker mode, jeg elsker folk med lækker stil og jeg elsker at shoppe. Men mest af alt elsker jeg at danse. Siden jeg var 3 år. Så det kom jo nærmest ind med modermælken.
  Møsser Siv

 5. Julemanden xD

  Hey Mikkel
  Jeg er en pige på 15 fra Allerød. Jeg er en helt normal teenager. Jeg danser ca. 2 gange om ugen. Når jeg ikke lige danser eller laver lektier, tegner jeg meget, er sammen med mine über skønne venner, hører musik, læser, surfer på nettet og så slapper jeg bare af. Nogle gange skriver jeg også digtet. Min fremtidsdrøm er at blive forsker. Jeg vil specielt gerne forske inden for astronomi faget eller måske noget med vulkaner og pladerektonik. Det var lidt om mig :D

 6. Simone Ahrensberg

  Hey Mikkel!

  Jeg har gået under navnet Monea altid, men er døbt Simone. Jeg er 15 år gammel. Jeg er lige begyndt på efterskole på fyn, som er ret langt væk, jeg bor i Storkøbenhavn, og jeg elsker absolut ALT ved efterskolelivet, og jeg er ret sikker på at der ikke er nogen på min alder der vil læse dette, af ren og skær dovenskab, men jeg opfordrer så kraftigt til at prøve det.
  Jeg havde oprindeligt bloggen rock-isthenewblack.blogspot.com, men da jeg begyndte på efterskole forsømte jeg meget, men mødte min nye fashion-soulmate som hedder Sille. Og vi har lige startet en ny blog for tre dage siden, kaldet http://www.fashioncasino.blogspot.com.
  Jeg er absolut forelsket i mode, men jeg dyrker specielt stilen rock-chick, hvor du er grunge. Åååh! – rock<3
  Min efterskoles hovedtema er medie og billeder, og jeg er på et filmhold. Min største drøm er at blive filminstruktør. Jeg er kun 15, det er ok at have (urealistiske) drømme.
  Hvis du skulle læse dette, så havde du ikke eventuelt nogle tips til, hvordan man får nogle flere læsere? Skal man reklamere? For jeg er selv helt vild med at blogge, også selvom der ikke er så mange som læser, det hjælper også lidt mig selv med at finde ud af hvad min stil har været gennem tiderne, måske huske tøj jeg havde glemt, og måske få gammel inspiration. Men det kunne også være cool at få lidt feedback engang imellem, you know what i'm sayin'?

 7. Hej Mikkel.
  Jeg er en pige på 12 der bor i Hillerød med min mor far og storesøster. Vores familie elsker at have dyr omkring os og derfor har vi 1 hund, 3 katte, 1 kanin og 2 ørkenrotter. Jeg har fulgt din blog i lige omkring en måned og indtil videre har jeg elsket hvert evig eneste inlæg :) Du minder mig altså lidt om Bryanboy som jeg personligt syntes er fantastisk. Når men som sagt er jeg kun 12 men de sidste par år er jeg begyndt at gå meget op i tøj, udseende og trends. Jeg er en meget lav og tynd pige og har derfor svært ved at finde tøj der passer men det sidste års tid er jeg begyndt at følge en del blogs og også startet min egen, og så tænkte jeg at bare måtte få det til at “worke”. Jeg elsker at læse og går også en del op i skolen men er dog ikke en nørd.
  ps. fed blog du har dig her :)

 8. hej mikkel!
  jeg er ellevild med din blog, den er super fed!
  jeg er jeg er lige startet på århus statsgymnasium, og elsker det.
  i fritiden spiller jeg en masse basket, og det er ret skønt. udover det går jeg utoligt meget op i mode, og elsker også de store fashion byer, især NY! min drøm er at få et arbejde inden for noget med mode…
  mig og mine 3 veninder har faktisk (næsten) lige oprettet en blog, hvor vi også skriver en masse om det.. og du giver mig en masse inspiration. så tusind tak!
  http://madeoutofglue.wordpress.com/

  knus Lærke.

 9. Hej Mikkel.
  Jeg hedder Nina og er 17 og går i 3.g på gymnasiet i Holstebro (midt- og Vestjylland).
  Jeg har selv blogget i langtid og elsker din blog! (dog er min blog nede lige for tiden)
  Jeg er en ganske almindelig pige der elsker musik, fester og mode. Jeg tager rigtig mange billeder og min ultimative drøm er enten at blive mode eller portræt fotograf.
  Hvis du har tid kan du se nogle af mine billeder her. http://www.flickr.com/photos/hoefdinghoff/ Det er desuden derfor min blog er nede, jeg er ved at ændre den til en foto/mode blog så det hele skal laves forfra. :-)
  – Jeg nyder at følge med i dit liv på twitter og på din blog.
  Keep up the good work.
  xoxo Nina

 10. karen sofie

  Hej Mikkel,

  Er helt ny på din blog, har kun kigget den igennem en måneds tid nu, men jeg kan godt lide din humor og din personlighed, som skinner igennem indlæggene.
  Selv er jeg journaliststuderende og netop nu bosat i Berlin, hvor jeg selv blogger om hverdagen i denne vidunderlige by: http://prenzlauerblog.wordpress.com – tjek den ud, hvis du vil have lidt big city life.
  Glæder mig til at følge mere med i bloggen og modelivet i det københavnske.
  /Karen Sofie

 11. Lisa

  Hej Mikkel!
  Jeg er 16 år, går på efterskole i Kolding og er ellers bare en ganske almindelig pige med en stor interesse inden for mode og musik.

  Jeg startede med at læse blogs for ca. et år siden, og faldt tilfældigvis over din, som jeg efterhånden er blevet helt afhængig af. Den skal du have stor ros for! Der er efterhånden så mange modeblogs, men du skiller dig virkelig ud på den fede måde!

  Tak for en helt igennem fed blog, du er sej(:

 12. Trine

  Hej Mikkel :)

  Jeg hedder Trine og er 19 år. Jeg afsluttede gymnasiet i sommers, og besluttede derefter at rejse til Schweiz for at komme ud og arbejde og opleve lidt af verden. Jeg var så heldig at jeg har fået job i Gucci, og lever nu en perfekt tilværelse.

  Jeg følger dagligt din blog og synes den er fantastisk!

 13. nina pilgaard

  Hej Mikkel.
  Du har en rigtig fed blog! jeg er vild med måden du skriver på. det virker som om, du er lidt mere loose med det og ikke så selvhøjtidelig, som jeg synes rigtig mange andre bloggere godt kan komme til at lyde.

  jeg er selv 16 år og bor i italien lige pt. alene. på en slags udveksling kan man godt kalde det, men jeg har boet hernede før, så helt ukendt er det ikke for mig. lige nu har jeg stadig sommerferie (den er lang hernede) så jeg nyder den i selskab med alle mine gamle venner, som jeg havde savnet en del.
  jeg elsker tøj, at shoppe og så elsker jeg at tage billeder. en gang kunne jeg faktisk shoppe så meget, så min far til sidst tog mit visa kort fra mig og sagde at nu måtte jeg holde en lille pause ellers ville jeg ruinere familien.

  før syntes jeg ikke rigtig om modeblogs. jeg synes det var en lidt åndssvag ting, at et menneske skulle sidde og gøre sig klog på det, som designerne jo ellers har rimelig meget styr på. men så faldt jeg over din blog og den gav mig helt nye holdninger. jeg følger din blog og så følger jeg 5 inch and up.
  det sidste halve års tid har jeg samlet inspiration sammen fra andre blogs, hjemmesider og blade og overvejer lidt at starte min egen blog. dog ikke kun om mode, men også om fotografering og om mit år her i italien.

  jeg er ligeså afhængig af din blog, som jeg er af mine facebookprofil og min mobil – og det er ret meget :-)

 14. Hej Mikkel – hvor er det sejt at du deler dit liv med os (:
  Jeg er en pige fra Sy’fyn, der godt nok bor i Guangzhou (Kina) nu og for de næste 3 år. Jeg går på en amerikansk high school, er på volleyteamet, elsker mode – og det er der stor mulighed for herude!! – og bruger det meste af den tid jeg ikke bruger på lektier, på at shoppe.
  Jeg har fulgt din blog i lidt over et år (: It rules!

 15. Hej Mikkel,

  Jeg er en pige på 16 år, der har valgt at flytte ind hos sin faster i England, for at få muligheden for at studere mode fra starten, da det er min helt store passion!
  Tidligere boede jeg hos mine forældre og min bror, i en lille landsby kaldet Tune, lige uden for Roskilde.

  Jeg har fulgt din blog siden sidste sommer, blev forelsket i den med det samme! Så forsæt det gode arbejde!

  Hvis du vil vide mere kan du gå ind på min blog; http://www.anopenending.blogspot.com
  Hvor jeg skriver om mit ny engelske liv :)

  /Hannah

 16. Ida

  Hej.
  Mit navn er Ida og jeg er 13 år gammel.
  Jeg bor lige omkring Køge, og elsker mode, beauty og shopping:)
  Jeg har selv en blog (ida-anotherstyle.blogspot.com) som jeg blogger på nærmest hverdag, så det går der også noget tid med.. Ellers er jeg sammen med mine venner (den klassiske interesse), men ellers laver jeg ikke så meget lige for tiden.. (Andet end selvfølgelig at glæde mig til at jeg skal til New York! Haha :D)
  Jeg elsker din blog og får meget inspiration :)
  Hilsen Ida

 17. Amalie

  Hey Mikkel.

  Jeg er en 14-årig pige, som bor i Fredensborg, på Sjælland. Jeg går i 8. klasse og elsker alt, der har noget at gøre med mode. Hver måned dumper ELLE magazine ind af min brevsprække (; Når jeg ikke laver lektier, shopper jeg, er sammen med mine venner eller designer lidt tøj og sko selv. Jeg designede faktisk min egen konfirmationskjole. Og det er det, jeg drømmer om; at blive en designer på niveau med Acne, Marc Jacobs, Louis Vuitton og alle de andre.

  Btw en superfed blog du har dig! Overvejer, om jeg skal starte min egen (:

  Kh Amalie

 18. Hej Mikkel
  Jeg må sige at jeg er lidt overrasket over, hvor unge dine læsere er. Jeg er 24 år, kommer fra Odense, men bor i Herning. Jeg er uddannet designteknolog med speciale i purchasing fashion, jeg er i gang med min bachelor inden for samme og jeg elsker det! Jeg elsker min branche og glæder mig til at rejse jorden rundt med mit job.
  Se mere om mig på Liseiam.blogspot.com
  //Lise

 19. Ninette

  Hej Mikkel
  Jeg er lidt en fan af dig, hæhæ.
  Jeg er 17 år, går i 2.g på OEG
  Jeg elsker at fotografere med mit dejlige, gamle, store, tunge spejlreflekskamera og gøre en masse billeder lækre i photoshop. Min livret er sushi og min yndlings juicebar/madsted er Joe and the Juice. Desuden dyrker jeg bodystep, hvilket jeg dybest set er afhængig af :-)
  Og fest. Jeg elsker fest. Især hvis der er Gajol shots <3
  Jeg er ok standard og lever ret normalt.

  Jeg elsker din blog, dine billeder og den måde du skriver på, det hele hænger utrolig godt sammen og alt er bare bananas ;-) Du må ha' det skønt!

 20. Hej Mikkel

  Josefine – 22 år og elsker din blog ;)
  Er selv blogger!, Bor i USA – eller jeg rejser hjem i morgen efter at have været au pair i et år (5 måneder i New Jersey / NYC og 7 måneder i Orlando!)!! Glæder mig helt vildt til at komme hjem til Danmark igen og blogge derfra!
  Jeg skal hjem og arbejde og flytte hjemmefra! Spare sammen til uddannelsen som make-up artist også skal jeg bare nyde livet med mine venner, mit arbejde på kulørbar og min familie!

  Stort knus Jose

  ( http://justadaydream.wordpress.com/ )

 21. Anna Sofie

  Hej Mikkel!
  Hvor er det lækkert at lære dig at kende rigtigt, og fedt du gider vide lidt om os!
  Mit navn er Anna Sofie, men jeg bliver kaldet AS, og jeg er 15år gammel. Jeg går i gymnasiet i Nyborg, men mine forældre bor i Odense. Derfor bor jeg på en slags ‘kostskole’ der høre til mit gymnasie i Nyborg. Jeg kan ikke bo i Odense pga. diverse problemer.. Men fuck det :D
  Jeg har læst blogs i lang tid nu, og har også min egen, men det er ikke noget specielt, og vil derfor ikke genere dig ved at linke til den :D

  Elsker din blog Mikkel!
  Kram :D

 22. Villads

  Hej, jeg har lige læst alle de andre kommentarer og så ville jeg lige komme med mit “mandlige” input. Jeg ville bare fortælle dig at du har en mega fed stil og er rigtig køn. Jeg går på et gymnasium på sjælland, og går ret meget op i mode, din blog er en helt sikkert til inspiration for mig. Hej-hej.

 23. Sofie

  Hej Mikkel!

  Jeg hedder Sofie, og jeg er 18 år. Jeg går i 2.g på et gymnasium i Randers. Min interesse for mode har tidligere været større end den er lige pt, men den er dog stadig en del af mit liv (derfor er det også fedt at kunne holde sig godt opdateret via din blog). Derudover går jeg også meget op i musik. Jeg har fulgt din blog i snart et år, vil jeg skyde på. Jeg er især vild med din blog, fordi du, som du også nævner i dette indlæg, fremstår så ‘normal’. Altså du er, som jeg selv, også bare er en fattig studerende på su, der sukker efter lækre fashion godbidder (: -derfor er let at relatere til det du skriver .. desuden elsker jeg at du opdaterer din blog så ofte!

  hav det godt!

  xoxo.

 24. Hej Mikkel,

  Jeg hedder Kiri. Jeg er 14 år gammel og bor i København K. Jeg lever hele mit liv i København og ses ofte mellem Nørreport, Strøget og Kongens Have. Jeg elsker at tøj, og har altid været lidt af en “shop-ahollic” Mit andet hjem er i en røvkold skøjtehal. Her træner jeg selv over 10 timer om ugen og underviser andre ca. 4 timer om ugen.

  Jeg startede med at læse blogs for næsten et halvt år siden. Jeg er også selv blogger men må ærligt indrømme at jeg ikke har så meget tid og derfor er min blog ikke så seriøs. Du kan jo tjekke den ud hvis du har lyst (:

  http://kirijo.blogspot.com

 25. Dejligt initiativ!
  Jeg hedder Katrine Anna, jeg er 15 år, og går i 9. klasse på en privat skole, ved noget der hedder Holbæk.
  Jeg interesserer mig for mode, ikke så meget som andre, men interessen er der! Jeg danser (pardans) og starter snart til guitar! Jeg elsker at læse modeblade og modeblogs! Jeg har haft min blog i to og en halv måned, så den er stadig ny :-) Næste år, er min plan (måske) at tage et udvekslingsår i England, det gad jeg godt! Ellers bliver det nok hhx, efter det ved jeg ikke hvad jeg skal :-) Jeg arbejder i en bager, og burde være meget tykkere end det jeg er, hæhæ! Jeg har lige brugt en del af min “formue” på et Canon EOS 1000D, som jeg allerede elsker!
  Men jeg drømmer om, at få en masse læsere, og, at min blog vokser sig stor :-)
  Jeg følger din blog, og læser den hver dag, som en af de første! Tak for at du gider blogge! :-D

 26. Jeg er 17 år og går på et gymnasium i hillerød.
  jeg elsker mode
  Jeg elsker også at fotografere og eksperimentere med at tage billeder.. og så har jeg også en blog… går ikke særlig meget op i skolen, men går rigtig meget op i tøj, mode og kunst.

  kan godt lide din blog :)

  //carla

 27. Andrea

  Andrea, 18 år, 3.g., nordjylland, daglig læser, afhængig, dagdrømmer, interesseret i makeup & mode og ellers ganske almindelig.

  Normalt ville jeg ikke skrive kommentarer som denne, men jeg har mere bag det. Jeg startede med at gå i folkeskole i en meget lille by. Alle kendte hinanden og det hele var ensformet uden spændende oplevelser. Jeg startede på gym. i en større by og begyndte at udvikle mig som menneske, og fandt ud af at verden var større end min lille hjemby. Det førte mig til masser af nye mennesker og blogs, som jeg ikke troede fandtes. En total anden verden. I dag har jeg ændret mig 100 %, gør hvad jeg føler for, og har lyst til at flytte væk fra nordjylland, når jeg er færdig og har rejst jorden rundt. Det er mennesker som dig, som inspirerer mig og giver mig drømme til et liv med oplevelser. Endnu flere oplevelser end hvad jeg har skabt for mig selv den dag i dag. Du er ikke blot en modeblogger, normal studerende fyr, nej du er også inspirerende og fascinerende!

  Nyd det & hav god søndag!

 28. Emilie Marie

  Hej Mikkel

  Jeg er Emilie og også helt normal(sådan da). 17 år og fra et hul på landet. Jeg drømmer om at flytte til København, når jeg er færdig med gymnasiet. Jeg danser ballet, fotograferer og glemmer mine ting. Jeg ville ønske jeg kunne leve i nuet, men jeg dagdrømmer alt for meget, og det er ikke godt, når man nu vil have sig en god studentereksamen, som kræver man er nærværende i timerne. Jeg blev spottet som model for et år siden. Fik at vide jeg skulle tabe mig et par kg. Har desværre ikke fået gjort noget ved det, og mit hoftemål er stadig 2 cm for stort. Jeg ville ønske jeg kunne tage mig sammen og få gjort noget ved mine drømme, i stedet føler jeg, at jeg sidder fast.

  Opdagede din blog for et par måneder siden ved et tilfælde og jeg elsker den!

  xoxo

 29. Hej Mikkel

  Jeg hedder Trine og er 17 år gammel. Jeg går i 2.g, og har musiklinjen, for hvis der er noget jeg bedre kan lide end mode, så er det musik. Jeg synger og spiller klaver, og leger lidt med tanken om at blive kontrabassist eller saxofonist, når jeg en gang får tid til det. Jeg har nemlig altid travlt med musik, lektier, arbejde og tegning.

  Jeg drømmer om at blive musiker eller kunstner, og så elsker jeg at gå i Røde Kors for at finde flot tøj til få penge.
  Jeg synes fashion- og indiepiger er megasmukke, så det er i dem og musikken jeg finder min tøjinspiration. Desuden kan jeg virkelig godt lide din blog, for du er sej og tager flotte billeder. Jeg håber du beholder din blog!
  Forresten, så har jeg også en blog, men jeg er bare virkelig dårlig til at finde tiden til at opdatere den. Jeg tror nok beskeden linker til den, hvis du skulle have lyst til at besøge den.

  Du’ nice!

  Trine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s