WACKERHAUS SS11

Designet fra danske Trine Wackerhausen, har lige siden jeg faldt over mærket i starten af 09 været blandt mine favoritter i dansk mode, og derfor var det også en super sej oplevelse at få lov at opleve hendes show på nær hånd . Wackerhaus er kendt for at operere under skarpe og lækre snit, og så er der næsten en fast regel om at der indgår jordfarver i Wackerhaus’ shows . Denne gang var jordfarverne repræsenteret af blandt andet brændte brune/orange farver, mange forskellige toner brun, bl.a. camel, mosgrønne, og sidst men ikke mindst var der en gennemgående tone af sort, der bandt kollektionen sammen på en exceptionel måde, hvilket også passede til konceptet der var “Shuriken” hvilket basalt set er en ninjastjerne der jo som bekendt er gemt i hånden, og ja, ninjaer har jo oftest sort på!

Trine Wackerhausen’s collection “Shuriken” was inspired by the hidden ninjastar, which is famed to be usen by ninja’s and that was also one of the reasons for the cool black line going through the collection in and exceptional and toned down way . Typical to the Wackerhaus collections it held a lot of earthly colours, which in no way is a bad thing . The cuts and the beautiful constructions of the garments was also done to perfection . One of the most amazing shows during fashion week to me!

Reklamer

1 kommentar

Filed under Copenhagen Fashion Week, Shows

One response to “WACKERHAUS SS11

 1. Hej Mikkel :)

  Har du lyst til at svare på et par spørgsmål til min blog?

  1. Hvad hedder din yndlingsbog? Evt. hvorfor

  2. Hvilken bog vil du gerne læse en dag i fremtiden? Evt. hvorfor

  3. Hvilken bog ville du give til en du elsker? Evt. hvorfor

  Jeg prøver så godt jeg kan på at oversætte mine indlæg til engelsk, så hvis du har tid og lyst til at svare på både dansk og engelsk, vil det være til stor hjælp. :)

  Du kan svare på min mail: livachristina@hotmail.com
  eller på bloggen: http://www.readmoreavenue.com

  Venlig hilsen Liva Christina Agno Andersen :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s