SHEARLING BOOT

Shearling er hot her til efteråret, og der er INGEN tvivl om at jeg endnu engang bliver nødt til at følge i trendens arme og kaste mig hovedkulds over den . Ikke fordi jeg kommer til at have en shearlingjakke selv, i doubt, men jeg kan vel godt sale lidt over den alligevel . det er i hvert fald det jeg gør, så meget at det løber ned af kinderne, isæe over de her fantastisk boots, jeg jo glædeligt har proklameret min kærlighed til før . Det er selvfølgelig Burberry’s Aviator boots der blev vidst til deres AW10-show .

Burberry Prorsum Aviator Boot – ca. 7000 kr.

Excuse me, men hvor geniale er de ikke lige? Jeg mener, fantastiske detaljer med spænderne, og så er de jo fantastisk høje også . Ka-chiiing!

Okay, the shearling craze is overtaking the fashion biz right now, and I am ON IT! Not that I’ll ever get to own a shearling jacket, ‘cus honestly, I don’t think I am, but hey, I have this urge to like plaster the blog with shearling things! And i am doing so . With these aviator boots that I’ve already loved to death before . And they’re here . And i love them still . They’re amazingly detailed, amazingly hot, and amazingly high! I love you Burberry Prorsum .

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

One response to “SHEARLING BOOT

  1. Anne Sofie

    De er absolut fab! Hold da fast! I’m in looove

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s