THE PAGES THAT GOT CUT!

Ja, sådan er det vel altid med et blad er det ikke? At der er nogle sider der ikke kommer med . Sådan var det i hvert fald med WHITE, og der var en tre-siders der røg ud . men sådan er det jo! Den hedder BACKSTAGE, og hvad den handler om kan i jo se!

Du kan trykke på billederne for at se en større version .. Det er måske lidt nemmere at læse teksten ved at gøre det! Og forresten så syntes jeg da lige i skal huske at i kan gå ind på WHITE’s hjemmeside og tilmelde jer som fast læser .. Og hvis i hverken har bloglovin eller google reader kan i tilmelde jer via Facebook Så får i nemlig direkte opdateringer om kommende udgivelser!

In some cases in magazines, series get’s cut and that was what happened with this series . It’s some pics i shot backstage at one of our shoots . Cool pics i reckon but still i felt it was a little weak .

Oh and remember to be a part of the subscribers for WHITE either through the website or through the Facebook group, where you’ll get live updates on future releases!

Reklamer

1 kommentar

Filed under WHITE

One response to “THE PAGES THAT GOT CUT!

  1. sofie

    hvor er den flotte hvide bluse på billede 3 fra?
    sofie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s