MILLIE

Oooookay, der er VIRELIGT noget der er gået min næse SERIØST forbi med den her taske! Altså . Helt ærligt, hvorfor ser jeg den først nu, og hvorfor er jeg forelsket i den? Jeps, du har gættet rigtigt, det er Alexander Wang once again, og endnu engang er det i leopard-skind og lamme-skind . Okay okay, det er ikke leopardskind (JK) det er kalveskind med print på, men det ser helt ærligt bare alt for indbydende ud!

Leopard Millie Satchel – ca. 5500 kr.

Og det sjove er at jeg faktisk ikke er tilhænger af leo . Altså jeg har jo de der sko der, men jeg er vist lidt dårlig til at mixe dem med noget . Men hver gang jeg ser en Alexander Wang taske i leo er det som om jeg ikke kan styre mig . Først Diego og nu Millie . Jeg skal vist snart vinde i Lotto kan jeg se på det hele ..

Okaaaaaay, something REALLY passed my nose by with this one . I mean, how is it possible for me to miss this exceptionally hot bag from Alexander Wang? And oh boy is there something about Wang as his bags . I mean i am really not a fan of leo, i just can’t seem to figure out how to incorporate it into my wardrobe, but everytime i see a piece of calfskin leo for Mr. Alex, i tend to go CRAZY! Is this a sign? Do i need to win the lottery soon?

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s