For the boys: Asger Juel Larsen A/W10

Futurisme i tøj er noget af det jeg ynder mest, og tanken om en fremtidig fortid er også en af inspirationskilderne til denne fantastiske kollektion af Asger Juel Larsen, der skaber en fornemmelse af beskyttelse for omverdenen . Alt lige fra de futuristiske stoffer som PVC og Neopren til de fantastiske minimalistiske snit og helt frm til den store sølvfarvede kappe skaber en fornemmelse af tøj der er designet til at modstå naturen og beskytte mennesket mod enhver situation der måtte opstå . Tøj der måske i fremtiden ville være praktisk, men samtidigt er æstetisk smuk .

Jeg ville elske at trække i hvert og et piece i denne kollektion . Den er alt hvad jeg står for! Tjek resten af Asger Juel Larsen’s A/W10 kollektion ud HER!

The futuristic tones in the Asger juel Larsen AW10-collection are simply what my heart holds dearest, and i couldn’t help but want each and every piece in this collection . I like the way the clothes look like it’s made to protect the human body from every kind of danger out there, such as the sun, and mostly i like the feel of party in the collection . I wouldn’t mind owning everything . Not at all . Check out the rest of Asger Juel Larsen’s collection HERE!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s