The rings again & and a little personal ..

Yay! Jeg postede et billede af mine nye ringe tidligere, og der var en af jer der forspurgte et billede af den hvor man kunne se hele hånden sådan så man ligesom bedre kunne fornemme proportionerne . Det har jeg så endelig fået taget idag, og jeg er sådan helt barnligt glad fordi jeg endelig har fået lov til at prøve at lave en animation .. Jeg har jo set det mange andre steder før, hvor jeg bare syntes at det er super sejt, så nu er det bare min tur, og jeg syntes også at min animation er blevet mega sej . You be the judge!

Som i kan se så har jeg mistet en af ringene i mellemtiden hvilket jeg ikke rigtigt syntes gør så meget, for tre ringe var vist lige i overkanten . Næh nej du, to er bare helt perfekt, og jeg syntes faktisk også bare det ser lidt bedre ud .

I går skrev en af mine søde læsere, “K”, at hun syntes min blog var blevet meget mindre personlig på det sidste og at hun syntes det var ærgerligt fordi det var en af de ting der gjorde den god, og det kan jeg godt se . Jeg har på det sidste haft lidt travlt syntes jeg selv, og samtidigt tror jeg bare at det gode vejr har trukket mig udenfor . Nogle gange sker det bare at virkeligheden tager over og man skal give en masse forskellige ting en masse opmærksomhed og så har det nemmeste været at skrive indlæg om lækre ting på nettet end af mig der løber rundt . Jeg har længe haft overvejelser om, om jeg skulle lave min blog meget mere personlig, men jeg har altid haft den overbevisning at mode er det jeg vil skrive om, og derfor skal det også helst handle om det . Derfor vil jeg også lave personlige indlæg hvis det handler om mode, og det har jeg bare ikke rigtigt fået gjort lige på det sidste . Det er jeg selvfølgelig super ked af, men jeg vil prøve at samle lidt op på det hele . Og her er en af de der små personlige indlæg, som jeg f.eks. vil prøve at lave flere af i fremtiden . Jeg er selvfølgelig ked af hvis der er flere der har haft det på den måde, men jeg vil som sagt prøve at gøre det hele meget bedre!

Så nu til det vigtigste . Hvordan ville i fortrække at bloggen var? Alt kritik modtages .

One of my dear readers wanted to see more pictures of the new rings i got, and i thought it was the perfect occasion for me to make an animation . I’ve always wanted to try out the animation thingy, ‘cause i really think that it looks cool, and this looks quite cool to i reckon . What do you think about the rings?

Another of my dear readers wrote to me about the blog moving away from beeing personal lately, and how she missed the personal point of view on the blog . Truth is that I’ve been very busy and i’ve been trying to make time for a lot of different things lately therefore it’s been easier for me to write about cool things in webshobs than about myself . This is gonna change in the future, so that there’s gonna be little more personal posts on here ..

What do you need/wan’t/miss on the blog? It’s your time to shine!

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, Mikkel, News, trend

One response to “The rings again & and a little personal ..

  1. Hmm.. Altså jeg synes din blog er virkelig god, og jeg elsker de designs du poster. Men ja, en mere personlig vinkel i indlæggene ville nok være godt. Jeg tager mig selv i at kigge på billederne og droppe teksten da jeg nogen gange synes at du “bare” skriver hvor meget du kan lide det, og det bliver måske lidt det samme i længden. Men ja jeg synes da den er god som den er, men måske du kunne gøre lidt ud af fx overskrifterne til de indlæg der handler om moden så man bliver pirret til at læse din vinkel på designet? Bare et bud :) Men jeg læser fortsat med hvis du ikke ændrer noget ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s