ASKH A/W10

Nå men det var vidst tid til at vise lidt mere fra presserunden jeg foretog et par dage i sidste uge . Jeg var også forbi Spalt PR til et lille glas champagne og en masse hygge med de søde tøser der arbejder deroppe, og det endnu sjovere var at vi mødte dem selv samme aften til Cheap Monday eventet i Weekday .. De er simpelthen så søde!

Spalt står bl.a. for nogle af mine yndlingsmærker som Bibi Ghost, Louis Vuitton og Louise Amstrup, men en af deres seneste tilføjelser til showroomet er mærket ASKH .. ASKH’s A/W-kollektion bestod af en blandig af strik, porcelæn og tråde, og alle porcelænsstykkerne på de forskellige trøjer er f.eks. lavet i hånden og specialfremstillet til hvert style .. What’s not to like?

Her ser i mine favoritter i kollektionen, og som en bonusinfo kan det lige siges at ASKH var blandt de få navne der fik lov at vise sin kollektion på Vauxhall’s scene under London Fashion Week, en scene der er kendt for at banet vejen for navne som David Koma og Peter Pilotto ..

During my PR-round last week i went by the agency Spalt PR, who holds brands as Louise Amstrup, Louis Vuitton and Bibi Ghost .. One of their new brands is ASKH who showed their AW10 collection at the Vauxhall stage during London Fashion Week .. The Vauxhall Stage is known to have opened the gates of fashion to designers like Peter Pilotto and David Koma ..

These styles are my favourites fro the AW-collection and i especially like the porcelain pieces which are all hand made for each style . That’s what i call taking it all the way!

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, Mikkel, News, trend

One response to “ASKH A/W10

  1. Pingback: ASKH Lookbook « FUCK SEX – We just want clothes

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s