Proenza

Jeg var til hyggemiddag i går, som gik over i noget druk og jeg har det bare helt vildt dårligt idag .. Jeg har derfor også lige spist just-eat sammen med mandslingen, og jeg skal så meget sove noget mere .. Jeg skal i hvert fald ikke bevæge mig . OVERHOVEDET!

Nå men jeg har i et stykke tid haft det her billede liggende, og jeg har ikke været helt sikker om jeg skulle poste dem eller ej . De er jo super fede, og seje, men samtidigt er de også super duper dyre!

Curved Wedge Sandal – ca. 8700 kr.

Faktisk syntes jeg ikke kun at de er super fede, jeg syntes de mega overdrevet super fantastisk fede! Hælen er sjov, og slangeskindet blandet med de lækre lak-detaljer er lige i skabet hos mig . Sig velkommen til Proenza Schouler . Min nye lover!

I’ve had this pic on my computer for a while now, and i was really doubty wether to post it or not . And now i am posting it . Because i have been looking at this snake-varnish-plastic mix sandal for quite a while now and i must admit that i have fallen inlove . In love with these fantastic wedges . Hello Porenza Schouler, my new lover!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s