Cerbère

Lige nu sidder jeg og hygger med pigerne i Fie’s lejlighed i Valby . Pigerne er en flok piger der engang boede på Falster, men nu er rykket mere eller mindre til København, og hold op hvor er jeg glad for det . De er nemlig bare SÅ skønne! Jeg savner hele sommeren for to år siden hvor vi bare var sammen hele tiden . Det var skønt .

Alligevel kan jeg jo ikke holde mig væk herindefra . Jeg er jo en blogger, og bloggere skal have sit fix . My fix being at jeg skriver til jer! Jeg har fundet denne skønne halskæde på NJAL .

Cerbère Necklace – ca 1575 kr

Den er bare alt for sej . Og jeg er ikke klar til at give slip på den der lidt trashede rockstil . Fuck liberty-print, fuck blomster, og fuck alt muligt andet romantisk . Jeg vil have læder, korte shorts og masser af attitude!

I am hanging out with some great guys right now, but i can’t help but doing a little blogging . I found this amazing necklace on NJAL and god do i want it bad! I am not ready to give up the trashy rock style, so fuck liberty-prints and fuck romantic summerskirts I WANT LEATHER!

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

One response to “Cerbère

  1. Åh, det er godt nok den smukkeste udgave jeg har set til dato!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s