Betty Spaghetti

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er begyndt at træne, og jeg håber på at jeg får trænet nok så jeg ikke ligner en eller anden Betty Spaghetti her til sommer . Så kan jeg nemlig begynde at gå i tanktops, og det kunne jeg bare rigtigt godt tænke mig . I sommers var der nemlig rigtigt mange fyre der rendte rundt og så dejligt skødesløse ud med en tank og et par shorts, og det skal altså være mig! Ja det skal . Så nu træner jeg hele tiden, hver dag, for at kunne se nogle lunde ordentligt ud . Man kan jo ikke være sådan en slappert som mig resten af livet vel?

Perfume Tanktop – ca. 400 kr. & Fiftyfive Tanktop ca. 400 kr.

Og når nu jeg (forhåbentligvis) ikke er så Betty Spaghetti mere til sommer, så må disse to 5 Preview tanks gerne blive en del af min garderobe . De ville nemlig fuldende mit skødesløse look perfekt .

Right now I look like a plate of spaghetti in a tanktop, but i started working out a few months ago, and I really want to work out so much that I don’t look like bolognese any more . And when i get big and worked out (as if that’s gonna happen!) i really want to have these to . I am gonna pair them with some shorts and then I’ll have the perfect some look! So come to me tanktops, come to me summer, and come to me nice body! NOOOOOW!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s