Greyscale!

Jeg er trææææææt, og lidt dårlig, og lige nu venter jeg på at mine kylingenuggets bliver færdig så jeg rigtigt kan ligge i sengen og se Queer as Folk og have lidt ondt af mig selv! Ja det er vel for søren søndag ikke? Så må man godt . Må man ikke?

Nå, men jeg faldt lige over denne dejlige kjole fra Gareth Pugh .. Jeg har rigtigt længe været tilhænger af Gareth Pugh, og jeg syntes lidt at han hører til samme kategori som Rick Owens, da de begge laver noget meget eksperimenterende og fantastisk tøj, der virkelig giver et statement!

Gareth Pugh Dress – 14311 kr.

Og hvis jeg var en pige bare en enkelt dag, så ville jeg med glæde rende rundt i denne her hele dagen, for hold op hvor det trækker i mig efter denne her lækre sag . Den er i hvert fald på top 10 over yndlingskjoler ..

I am hungover, tired and so pathetic right now, but that doesn’t leave me from dreaming about this nice thing! It’s from Gareth Pugh and it’s simply amazing ..

Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

2 responses to “Greyscale!

  1. Mor

    Pas nu på ik og knække tallerken ;-) *gg*

  2. Man må rigtig gerne slappe af og lave absolut ingenting på en søndag! En brunch ville dog være fantastisk, men er for doven til at stå ud af sengen :)
    Interessant kjole.

    xx Marie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s