FORREST & BOB UNDERWEAR

Tidligere har jeg skrevet om FORREST & BOB’s undertøjslinie der snart rammer forretningen, og nu har jeg lige fået en pressemeddelelse hvor de gør det hele officielt! Forrest & Bob har længe været Danmarks favorit accesories-mærke, og men det sidste halve år har de trodset alle spådomme for finanskrise, og udvidet til en hel kollektion til kvinder . I denne kollektion finder man bla. de lækre, og velkendte tanks, der også har figureret her på bloggen et par gange .

Men folk har spurgt flere gange hvad de skal have på inde under det sheer og lette stof tanks’ne er lavet af, og her her du svaret . FORREST & BOB UNDERWEAR!

Undertøjskollektionen består af 4 BH-styles og 4 Trusse styles, hvoraf BH’erne er 1 bandeau, 1 halterneck og 2 alm. Trussestyles’ne består af 1 hipster, 1 mini, og to strings.

A while back i gave you a sneak peak of the Forrest & Bob underwear line, and now i present to you, the commercial . Commercial is a little dull name for the campaign, ‘cause this underwear line is all about sex! Check it out!

Reklamer

3 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

3 responses to “FORREST & BOB UNDERWEAR

 1. hej,
  hyggeligt lige at se dig -selvom du fik spottet mig i mit værst tænkelige øjeblik- og du så som altid godt ud! ville bare like tjekke med dig, at det er ok at publishe et af billederne der blev taget af os.
  ida:)

 2. Ville lige tippe dig om mcqueens død, bare gå ind på alexandermcqueen.com og der står en del.
  Vær lige med til at mindes en af vor tids største designere.

  /Amalie

 3. Neeeeeeeeeeeeeej!

  RIP ALEXANDER MCQUEEN!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s