Natalia Brilli

Jeg sidder og arbejder på bladet, som stille og roligt skrider frem . Jeg håber dog ikke jeres forventninger er for høje . Det er jo første gang jeg roder mig ud i sådan noget . Derfor kan jeg ikke love at det bliver den vildt store oplevelse, men det er da meget sjovt .

Natalia Brilli Sunglasses Pouch – 160 euro

I forbindelse med at jeg surfer rundt tjekker jeg en masse webshops ud, og jeg faldt bla. over den her lækre solbrille-pouch af Natalia Brillie . Jeg syntes simpelthen at den er så sød .. Nu er jeg en af de typer der har solbriller siddende i ansigtet så længe jeg kan slippe afsted med det, så måske jeg burde anskaffe mig sådan en her? Den er at finde på Paris Texas’s webshop, lige HER!

I am working on an online magazine i’ve been planning on doing for ages now .. While researching it i came across this awesome bag by Natalia Brilli . It’s an pouch for your sunglasses, and being one of those types wearing sunglasses as long as i can get away with it, i’m really considering getting this! I mena, how cute is it?! Find it through the link .

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, News, trend

One response to “Natalia Brilli

  1. Haha she also has bags for contact lenses etc!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s