Hypnosis

Jaaa, julehilsner kommer der altså ikke herfra helt endnu . Jeg vil jo gerne give jer et rigtigt julebillede og sandheden er at jeg sgu ikke er så julet lige nu . Jeg er mere Grinch end noget andet i hvert fald .. Men det er fordi jeg lige er stået op og mine øjner hæver så forfærdeligt når jeg sover . Jeg har flere gange været ved at skramme livet af Mandslingen om morgenen bare fordi jeg ligner udskidt æblegrød . Den oplevelse spare jeg lige jer for ikke?

Endnu en sandhed er at jeg stadig ikke er i julestemning! (KAN DET VIRKELIGT VÆRE RIGTIGT?!) .. Jeg har virk VERDENEN . Nå men jeg ville bare lige dele den her kollektion med jer . Det er fra en meget ny designer der blev færdig på Central Saint Martin for ikke så længe siden . Denne her kollektion var hendes afgangsprojekt, og den bliver kaldt “Hypnosis” .

Designeren hedder Ara Jo . Hun har lavet en kollektion der skulle accentuere kvindernes former på en ny og spændende måde . det syntes jeg sgu egentligt er lykkedes meget godt . Samtidigt har hun leget med designet på en nyskabende og spændende måde . I really like this ..

JULEBILLEDE COMING UP!

This is a collection from a designer called Ara Jo . She’s a graduate from Central Saint Martin . Her collection is called Hypnosis and is made to accentuate the womens curves . I really like the haute-look of this collection!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

2 responses to “Hypnosis

  1. Simone

    Hmm, jeg ved ikke hvad jeg skal synes om den – måske lidt for meget dårlig Lady GaGa (som elles plejer at være fin) over den (:
    http://www.lady-simone.blogspot.com

  2. Men det er jo zygt, alt for Lady gaga, på den gakkede måde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s