Rocco Baby

Ja, jeg er altså også en af dem der er forelsket i den kære Rocco-taske, og at den ligger inde på Luisaviaroma.com og lurer gør det ikke ligefrem meget bedre . I dag sad jeg så og klikkede lidt rundt derinde fordi Lotte fra AFashionTale havde luftet at der var kommet nye kollektioner hjem, og hun havde så sandlig ret . Straks tiltrækkedes mine små øjne denne lækre taske, som er en mindre version af Alexander Wangs Rocco-taske . Udover det er den gennemsigtig, og jeg tror virkelig at en af de store ting i fremtiden bliver gennemsigtige tasker .. Mr. Wang er nemmerlig ikke den eneste der har leget med gennemsigtige tasker i deres SS10-kollektion, nej Prada har også . Upcoming Trend? I hope so!

Alexander Wang Rocco Baby Duffel

Alexander Wang Rocco Baby Duffel

Jeg er jo desværre ikke den eneste der er vild med Alexander Wangs tasker, så prisen ligger på ca. 5150 kr. Men hvis du har dem kan denne lækre sag altså blive din, lige HER!

They’ve just got the SS10-collections for sale on LuisaViaRoma, and that means major heartbreak for me . Amogst other things i am SO in love with this bag from Alexander Wang . I mean, it’s seetrough! Other than that i think i’m smelling a new trend in purses, ‘cus it’s not only Mr. Wang who have been playing with seetrough materials, no Prada did it for they’re SS10-collection to!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

2 responses to “Rocco Baby

  1. Sara

    Virkelig fed taske!

    Kan det passe at du på et tidspunkt cravede de der snørestøvler fra Jimmy Choo for h&m? Hvis du ikke allerede ved det, så er de nu nedsat til 599,- ;)

  2. Er vild med det hr. Wang laver med nitter på bunden!!

    //Silje K – http://bysiljek.blogspot.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s