SPØRGERUNDE!

Jeps, jeg syntes at det var på tide at vi tog en lille spørerunde her på bloggen . Så har i nogle spørgsmål i bare brænder inde med, eller er der noget i har undret jer over, så er det her i har chancen for at fyre løs .. I må simpelthen spørge om lige hvad i vil, og så skal jeg nok prøve at svare på bedst mulig vis ..

Jeg vil dog sige at jeg tager det som et godt tegn hvis der ikke er nogle der skriver!

– Mikkel

Reklamer

12 kommentarer

Filed under Mikkel

12 responses to “SPØRGERUNDE!

 1. Hvorfor dit og hvorfor dat :s ?

  Tak for sidst – see you on Thursday :D

  L

 2. Haha, selv tak, det var rigtigt hyggeligt!

  See you, yeah and looking forward to it .

 3. ohoh

  Hej Mikkel. Alletiders blog, men undrer mig nu lidt over når du nu er dreng.. hvordan du så kan elske damesko, og kalder dem fx. drømmesko? Er det bare noget der er oppe i hovedet, eller køber du rent faktisk højhælede pigesko? Lyder sikkert som et åndsvagt spørgsmal.. men det undrede mig bare, og du sagde man måtte spørge om alt ;) Gælder generalt alle de ting du poster til piger.. Også vil jeg da også gerne se et billede af din kæreste og dig snart , eller er der en grund til du holder ham hemmelig?

 4. Lise

  Jeg undrer mig over hvorfor næsten alle bloggerne, ligger de samme ting ud.. se nu de kilehæle i grå ruskind med alle remmene, den er blevet set på en del blogs nu.. mange poster samme bluser, t-shirts, tasker og smykker.. synes det er lidt surt at de er så ens.. Men elsker jo at læse alle blogsne alligevel og gør det hver dag, gerne flere gange om dagen :)

 5. ohoh: Jeg elsker simpelthen de ting oppe i mit hovede . Det er simpelthen min indre kvinde der går amok og løber rundt med øjne stikkende ud af hovedet og armene flagrende over hovedet hver gang jeg ser et eller andet jeg syntes er lækkert .. Så nej, jeg køber det ikke . Jeg kan dog godt finde på at hente noget der godt kan fungere som unisex, men det skal vi ikke sige til nogen! :P Udover det skal det lige siges at jeg ELSKER styling og det er nok også derfor jeg selv syntes jeg kan skrive en modeblog til kvinder .. Og jeg tror da også der er nogle derude der syntes det er noget godt jeg laver!

  Mht. min kæreste ved jeg ikke rigtigt hvornår du kommer til at se et billede af ham .. Kærestemanden er nemlig ikke helt vild med tanken om at skulle lege fashionista! (Men han er en lækkerlas, ja han er!)

  Lise: Well, helt 100 kan jeg jo ikke sige en præcis grund til det, og nu ved jeg heller ikke helt hvordan det fungere på de andre blogs, men jeg har i hvert fald været så heldig at være en af dem der bliver inviteret til forskellige showrooms, hvor man ser de nye kollektioner . Der henter man også rigtigt meget inspiration . De wedges du snakker om, er der blevet skrevet rigtigt meget om fordi de 1. er super fede og rammer rigtigt bredt og 2. lige har ramt gaden for nyligt .. Der er også noget der hedder et hierarki inde for blogosfæren . Det er ikke noget der bliver snakket om som eksisterende men det er bare noget jeg har observeret som værende til stede . Dvs at hvis du forestiller dig at en meget stor blog skriver om et specielt par wedges, så er der måske 3 lidt mindre bloggere der poster det samme fordi de blev inspireret og så er der 6 endnu mindre bloggere der poster det samme og så frem deles . Det er her at man ved at man har fat i en god blogger, når de ikke følger trop og skriver alt det som alle andre allerede har skrevet . Dog kræver det også at man er selektiv, fordi det jo samtidigt godt kan være en blog der er yderst uinteressant .

  Håber det hjalp lidt på jeres undren!

 6. Sissel

  Rigtig dumt spørgsmål, men er det dig der siger “heej!” når du afslutter beskeder over højtaleren på ørestaden?
  Er alt for grinern

 7. Hej Sissel ..

  Jeg syntes også selv at det rigtigt underholdende, men jeg må desværre skuffe dig . Det er ikke mig, men Christian . Personligt ville jeg aldrig kunne gøre det, han gør, det er jeg sgu for genert til!

 8. Sofie

  Hej Mikkel.
  Har tit undret mig over hvordan du og modebloggere generelt finder alle de upcomming og ukendte designeres tøj, sko, smykker eller andet som jeg i hvert fald ikke tidligere har set eller hørt om?

 9. It’s all about the research .. Jeg bruger personligt rigtigt meget tid på at surfe og kigge på blogs, hjemmesider, osv. Der finder man rigtigt meget lækkert, og ofte også rigtigt meget inspiration . Udover der ser jeg tit og ofte min del af webshops hver dag hvor man ser rigtigt mange nye ting også . Der er jo også Showrooms’ne og pressemeddelelserne til at hjælpe en på vej :)

 10. Først og fremmest skal du have ros for en rigtig fed blog.. tænkte på en ting, hvor gammel er du egentligt? og hvad render du og laver i din fritid udover at blogge selvfølgelig.. med hensyn til arbejde, skole osv.

  Det kan godt være det er noget du har fortalt før, men jeg er en ret ny læser af din blog.

 11. Jeg er 18 år gammel, og går egentligt kun i Gymnasiet . Jeg har ikke noget arbejde som sådan lige nu, men jeg leder med lys og lygte (kender du nogle?) Jeg arbejder også lidt som model, men det er ikke noget der er at rapportere specielt meget om .. Dog hører i jo om det når der sker noget .. Det meste af min fritid er sat af til kæreste og blog hvis jeg skal være helt ærlig :)

 12. Lars

  Du siger “it’s all about the research” og her kommer mit spørgsmål ind da jeg har problemer med det på arbejdet. For hvordan laver man research når man ikke gider lave research og man samtidig skal håndtere sin chef der er en djævel, dog går hun mest i Gucci?? Og burde man sige at Prada er sejere? Og hvilken pose er mest optimal hvis man skal se ud som om man laver noget, når man i virkeligheden stener max?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s