Ugens Outfit!

Så er det endnu engang blevet tid til Ugens Outfit, om jeg vist nok fik snydt jer for sidste uge .. Dog ikke fordi jeg ikke havde billederne, men fordi jeg ikke havde svarene på spørgsmålene! Det har jeg nu, og derfor skal i da også have del i det lækre outfit jeg har fundet frem til jer . Denne uge er Ugens Outfit med min gode veninde Liva, som, da jeg tog billederne, lige havde købt en ny jakke . Den var jeg helt forelsket i (Jeg tvang hende nærmest til at købe den, dermed også til at hun skulle leve af pasta resten af måneden!), og det er jeg egentligt stadig! De syv spørgsmål kommer efter billedet ..

Ugens Outfit med Liva
Ugens Outfit med Liva

På billedet har Liva Solbriller fra Cheap Monday, Jakke fra H&M, Bukser fra American Apparel, og Sko fra Vans, Taske fra Mulberry.

 • Hvor bor du?

Jeg bor i, hvad jeg mener er, hjertet af Nørrebro, på Møllegade ved Sankt Hans Torv og her har jeg tænkt mig at bo så længe de vil have mig (for altid).

 • Hvad er din yndlingsforretning?

Jeg har ikke en egentlig yndlingsforretning, men jeg kan altid bruge mange penge i American Apparel når jeg er ude og rejse. Deres tøj er så forfærdeligt behageligt og så koster det ikke en milliard.

 • Hvad køber du for at forkæle dig selv?

Uhh, den er svær. Jeg er ikke typen der bruger tonsvis af penge på dyre cremer eller make up for at forkæle mig selv. Hvis jeg virkelig skal forkæles elsker jeg at købe lækker mad, chokolade (med nougat!) og rødvin, og så ellers bare hjem og hygge mig med det hele aftenen. Mums!

 • Hvad er dit yndlingstøjstykke/accessorie?

  Hver gang jeg køber noget nyt er det mit yndlings, indtil jeg møder mit næste køb – hvilket nok kan siges for de fleste piger. Lige nu lever jeg stadig på the high of my Mulberry-bag. Jeg købte den i London for et par uger siden, og den er stadig min baby – det vil den nok være i rigtigt lang tid fremover. Jeg elsker den simpelthen :)

 • Hvad er din “fetisch”?

Jeg ved ikke om det er min “fetisch”, men jeg har lidt en kedelig tendens til at købe basic bluser og undertrøjer. Eller store oversize t-shirts som er virkelig nemme bare lige at smide på til et par leggings, de får mig altid til at ligne en dreng, så det prøver jeg virkelig at lade være med ..

 • Hvad er dit dummeste køb?

Åh dem har jeg rigtig rigtig mange af. Det er konsekvensen af at være en impuls-shopper der er en sucker for udsalg. Jeg købte engang en Sonia Rykiel-vest i Rom, der er mørkeblå med hvide prikker og mønster. Den er egentlig meget fin på afstand, men den sidder simpelthen så røv-dårligt at jeg aldrig har kunne få mig selv til at tage den på. Prismærket sidder stadig i den og det piner mig at se på hver gang jeg hiver den frem.

 • Hvilken sang hører du mest for tiden?

Lige nu hører jeg meget en sang der hedder “How It Ends” med DeVotchKa og “Fake Empire” med The National .

Reklamer

4 kommentarer

Filed under fashion, ugens outfit

4 responses to “Ugens Outfit!

 1. well, well – ugens outfit hænger ikke rigtig sammen i denne uge.
  Bedre held i næste uge……

 2. jeg syntes nu ellers hun har en fed stil :)

 3. Ih. Jeg er helt vild med hendes stil. ISÆR jakken ! Puha. Hvor meget har den kostet ? Og hvilken H&M er det liige den blev købt hos ? Er det Trend, Divided eller helt tredje ?

 4. Hun er også super sej :) Jakken har kostet 600 kr. og er købt på Amagertorv .. Kan dog ikke huske om det er Trend, Divided eller almindelig H&M, men mener bare at det er almindelig ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s