Spørgsmål til verdenen!

Nu har jeg jo kørt blogging i et stykke tid, og sys da også selv at jeg er blevet ret god til, men jeg syntes alligevel stadig at jeg står lidt ved en cross-road. Indtil cidere har min filosofi været at jeg ikke ville blogge om mig selv, men kun om relevante ting der skete i modeverdenen! Men nu er denne verden vi lever i jo i konstant forandring, og derfor kunne det jo også være at min blog skulle være det .. Derfor spørger jeg nu dig, læseren på den anden side, hvor så du gerne at bloggen gik hen? Vil du helst have at den skal blive ved med at være trend og nyhedsbaseret, eller skal den være mere personlig, og handle mere om mig, eller skal den være en blanding, ala Acie‘s, Charlotte‘s og Katrine‘s blog?

mvh. Mikkel :)

Reklamer

6 kommentarer

Filed under andet

6 responses to “Spørgsmål til verdenen!

 1. Lea

  For det første tak for en inspirerende blog, jeg er begyndt at følge dagligt. For det andet synes jeg det er hyggeligt og interessant at læse om både folkene bag en blog og om mode. For mig hører personlighed, interesser, livsstil og mode sammen og derfor virker bloggen, for mit vedkommende, mere fuldendt når der flurerer mere af personen bag. Nogle føler måske at det ikke er hvad en modeblog skal bruges til, men det er din blog og dit valg og efter min smag, ville det være fedt, med lidt mere af bare dig.
  God vind fremover med bloggen.

 2. for det første så tusinde tak for de gode ord, og for det andet er jeg rigtigt glad for at hører at du vælger at følge min blog dagligt :)

  Jeg tror jeg vil begynde at lave lidt mere med mig i bloggen . Bare prøve mig frem du ved!

  – Mikkel

 3. Ida

  Hej Mikkel.
  Mange tak for en dejlig blog, som jeg følger med interesse. Mit svar er sådan set ikke så meget anderledes fra det svar Lea gav dig. Det ville være hyggeligt, hvis du blander en smule om dig selv med ind i det: fortæller lidt om dit eget liv og om dit job. Samtidig vil jeg dog også mene, at du skal beholde det unikke ved din blog: nemlig det at du skriver meget om mode og at det fremstår som en decideret passion og ikke bare som en undskyldning til at lave en udvidet Facebook-profil.

 4. Hej Ida!

  Tusinde tak for roserne .
  Jeg ville aldrig betragte min blog som en udvidet facebook-profil, og som sagt har min filosofi indtil nu været at det ikke skulle handle om mig men om mode, da mode for mig er, som du selv beskriver det, en passion!

  Når jeg taler om at inddrage mig selv mere, tænker jeg i baner som “Ugens Outfit” bare med mig, og så vil jeg selvfølgelig bestræbe mig på at lave ugen outfit hver uge, i stedet for at det bliver så random som nu (sorry, men det er virkeligt svært at finde nogle derude, jeg er jo en kræsenpind!)

  Tak fordi du følger med, og kan lide det!

  – Mikkel

 5. cathrine

  En blanding ;)

 6. Ville være cool at se lidt mere til manden bag. Ville være helt super hvis du netop bare glimtvis lod det handle om dig, som i eksempelvis et ugens outfit eller lignende.

  Tak for en fin blog ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s