ASOS Luxury Rebel Shoes

Asos.com er blevet mere og mere fokus for min opmærksomhed på det sidste, da jeg har fået opfordring til at skrive mere om lige præcis denne hjemmeside. Jeg klikkede lidt rundt idag, og faldt over en skokollektion ved navn Luxury Rebel, og de var bestemt nogle super fede sko af slagsen!

Luxury Rebel

Luxury Rebel

Øverst fra venstre ses Luxury Rebel Stitch Detail Shoe, Luxury Rebel Studded Peep Toe Shoe, Luxury Rebel Suede Peep Toe Shoe, og Luxury Rebel Buckle Detail Peep Toe Ankle Boot.

Skoene er udført i sæsonrigtige designs, med lækre nitter, flotte spænder, ruskind eller smukke perler. De kan helt sikkert spice et aftenlook ekstra op, og gøre det lidt mere edgy! Du kan finde hele Luxury Rebel kollektionen HER!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

2 responses to “ASOS Luxury Rebel Shoes

  1. Al mulig grund til at tjekke asos ud, de har mange fine sager. Hvis bare de ikke leverede med det pokkers GLS så var alt godt. Ender altid med at skulle ud på et lager langt ude i Tåstrup for at hente mine ting, fordi de åbenbart kun kommer ud én gang, som tilsyneladende aldrig er når man er hjemme, suk…

  2. Hej mikkel – synes det er super fedt at høre og se modeverdenen med en cool fyrs øjne, super fed blog i øvrigt. Er pt ved at flytte min til egen side, men kig forbi:o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s