Forrest and Bob Konkurrence Finalister!

Forrest and Bob Finalisterne er fundet!

Forrest and Bob Finalisterne er fundet!

Så er finalisterne i konkurrencen om clutchen fra Forrest and Bob fundet, og lad mig først sige at det var SUPER svært at finde ud af hvem de fem skulle være. 25 personer kom med besvarelser, og de var allesammen så gode at jeg havde lyst til at lade dem alle sammen gå videre, men dog gik jeg lige på og hårdt og udvalgte de 5 jeg syntes var hyggeligst, sjovest eller mest kvalificerede! For at det dog skulle have lidt demokratisk sans, fik jeg min kæreste til at hjælpe med at udvælge, og lad mig da bare sige at det er en hård dommer jeg sover ved siden af!

Nåmen det kort af det lange! Finalisterne er som følger:

Første finalist er Maria som skrev:

Stilmæssigt holder jeg mig for det meste til sort, grå og hvid, og gerne med rå accesoires, som fx et par bikerboots, eller et fuglekranie vedhæng osv. Sandheden er dog at jeg alt for ofte fokuserer mere på kvantitet end kvalitet pga. pengemangel, og derfor har jeg en masse ting jeg er glad for, men som måske ikke holder så lang tid. Jeg vil gerne vinde den lækre clutch, fordi jeg netop ville sætte pris på den, som jeg sætter pris på de andre ting jeg har af god kvalitet, og fordi det er ting som den, der netop giver mig lyst til at fokusere mere på kvalitet. Jeg ville bruge den både til hverdag og fest, til hverdag med en assymetrisk trøje, stramme jeans og bikerboots, til fest med en sort kjole med seethrough detaljer og grå høje wedges.
Fedt at du holder en konkurrence, og held og lykke til alle der deltager :)

Den anden finalist er Marie K som skrev:

Hej :)
Sikke en lækker sag, den er lige mig!! og lige hvad der mangler i min gaderobe!
Helt enkel og i en flot grå farve, som vil passe perfekt til min gaderobe, den kan gå til alt det andet grå jeg har, til pudderfarvet og selv farvede ting.
jeg vil kunne forestille mig at bruge den en aften til en bodycon nederdel, med en lækker top i måske med lidt flæser, og et par høje stilletter.
Og den bliver jo kun lækre med tiden, den er også så tidløs at den vil kunne følge mig mange år, og være en helt fantastisk ven (især fordi jeg ikke selv vil få råd til dette drømmekøb før om (hvis jeg er heldig) 10 år, når jeg engang får et rigtigt job, med en rigtig løn og ikke bare studere dagen lang :) )
Jeg plejer aldrig at vinde konkurrencer, men jeg vil nu alligevel krydse fingre en ekstra gang og håbe på den bliver min:)?

– marie

Den tredie finalist er Nina som skrev:

For at være helt ærlig har jeg i forvejen alt for mange tasker. Hvor mange andre har en sko-fetisch, så ligger min kærlighed hos taskerne. Når dette er sagt, skal det dog også understreges, at de faktisk allesammen er sorte. Sort ruskind, sort læder, sorte pailletter. Fordi sort selvfølgelig passer til alt. Problemet er dog, at jeg for det meste også altid går i sort tøj. Og har mørkt hår. Og tungt mørkt pandehår. Og masser af sort mascara.
Så hvad gør en pige, som ikke kan vriste sig fri af det sorte look? Hun prøver lige så stille og roligt at supplere med nogle accessories, der kan gøre hende lidt mindre dyster. Det er så der, du kommer ind. Forestil dig hvor lækkert det kunne se ud med sorte forvaskede jeans, sorte ruskind ankelstøvler, sort t-shirt med sølvdetaljer på skuldrene, den nye sorte bouclé-jakke fra H&M udover og så en stilfuld grå clutch. Underspillet på den fede måde. Og så passer det til alt lige fra en tur på Strøget, ølaften på stambodegaen med drengevennerne og cocktailaften med pigerne.

Den fjerde finalist er Louise som skrev:

Scenarie 1: Aften i byen, masser af drinks, dans og god musik. Louise har for Gud ved hvilken gang ikke formået at medbringe taske. Måske fordi sortimentet begrænser sig til multifarvet sæk (fin, men meget stor at have med i byen, med mindre man har gaver med til hele baren) og skøn genner-lædertaske, der dog pt. kun holdes sammen af rød sytråd og sikkerhedsnål. Men mobil, kamera, pung, nøgler, lipgloss, shades osv. skal jo bo et eller andet sted, mens jeg leger David Silver på dansegulvet. Derfor jeg nu uddelegeret alle accessories og personlige ejendele til venner og veninder, der nu som sherpaer i bjergene må slæbe rundt på delkomponenter af Louise i tasker og jakkelommer. Evt. er ting også deponeret i baren!

Scenarie 2: Samme som 1, men venner og veninder har givet så mange bebrejdende blikke, at jeg nu er nødt til selv at proppe ejendele i lommerne. Resultat: Deforme beklædningsdele! Jakkelommer buler ud, bukselommer lyser op, skoen rasler og sedler stikker ud af toppen som en anden poledancer. Bebrejdende blikke er nu undrende blikke!

Scenarie 3: Louise defilerer i byen med overskud og svar på tiltale til forudindtagede bærer-venner i smækre sorte jeans, oversize Dylan-tee, ripped vest, læderjakke, nittearmbånd og grå ruskindsstøvler fra H&M, der matcher den super skønne grå clutch, jeg har lige har vundet!

Hvilket scenarie vil du helst udsætte mig for;-)?

PS. Tak for sjov og inspirerende blog!

Og sidst men ikke mindst er den femte finalist Christine som skrev:

Da jeg først så billede tænkte jeg “Wauw! super lækker enkel clutch, meget minimalistisk og lækker farve.” Den næste tanke der strøj igennem hovede var “Fuck it, jeg vinder aldrig en skid, og mine evner som forfatter er knap så gode” derefter lukkede jeg computeren og tullede i seng.. Men dagen efter sad clutchen stadig i tankerne. I kantinen på gymnasiet forstillede jeg mig den ene pige efter den anden, kom gående med denne super lækker Forrest and Bob clutch. Der begyndte min skepsis igen ” Ej Christine, så meget tøj kan den umulig passe til” Men da jeg kom hjem og kiggede i mit eget skab, måtte jeg indse, at en så smuk,enkel og elegant clutch, passer ind næsten alle steder. Man kan tage slidte jeans med huller, en stram stortblondede top, lækker rød neglelak og en fierce læderjakke, også havde man rockchik looket.. Men man kunne også bare sætte den til “den sorte sag”, og et par guddommelig stilletter også havde man et enkel elegant look.. Så den dags konklusion var, at ALT kan passe til denne clutch (Fraråder dog campinghabitten med Forrest and Bob clutchen).
Men det er ikke kun min stil den vil være ideel til, men min veninder med anderledes stil end mig, vil også kunne nyde godt af den engang imellem! ved mindre jeg ikke kan slippe den ud af syne ;)

Som sagt syntes jeg virkeligt at alle kommentarene var super gode, og jeg vil gerne sige tusinde tak til alle der deltog i konkurrencen! Men som jeg skrev i konkurrenceoplægget er det JER der skal stemme om hvem der skal vinde! Dette kan i gøre nedenfor.

AFSTEMNINGEN ER SLUT!

Afstemningen slutter på Fredag d. 9. Oktober 2009, kl. 12!

HAPPY VOTING!

Reklamer

5 kommentarer

Filed under Konkurrence

5 responses to “Forrest and Bob Konkurrence Finalister!

 1. Silas Svaneklink

  Kunne man ikke gøre sig selv den tjeneste, at læse korrektur på det man skriver, inden man eksponerer sig selv ekstremt meget?

 2. Silas Svaneklink

  Tak for den saglige kritik. Skulle jeg nedsænke mig til det samme niveau kunne jeg fristes til at sige: I lige måde. Det vil jeg dog holde mig fra

 3. Bjarne

  Silas du er da en mega klovn

 4. Silas Svaneklink

  Tak, Bjarne, det var også et sagligt indslag i debatten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s