The Shoes of Milan!

Skoene ved Milano’s S/S10 shows er helt sikkert noget af det der bliver the talk of the town, indtil næste modeuge rammer os i hovedet, og der er ikke andet at påstå end at de vafr nyhedsværdige. Italien har altid været skoenes land, lige fra formen af selve landet til det håndværksmæssige perspektiv, og det var da også tydeligt til at spotte hos diverse modehuse!

SS10 Sko fra Milano

SS10 Sko fra Milano

Skoene varierede lige fra flippede superhøje plateaustiletter, til boheme-agtige læderstiletter i afdæmpedefarver. Der var også nogle innovative sko, f.eks. fra Roberto Cavalli, der helt enkelt havde fjernet hælen eller fra Jil Sander, hvor den klassiske hæl var erstattet med en “bøjle” i metal.

Bottega Veneta – Havde hovedsageligt lækre læderwedges på papiret, i mange skønne og afdæmpede farver, som ville gøre sig godt til alt der kan kaldes bohemian!

Dolce and Gabbana – Havde fundet den indre dominatrix frem, havde lavet nogle lækre ankelstiletter, med tilhørende net. Dolce and Gabbana’s stiletter, er en af de lækre, der med garanti vil kunne spottes på mange røde løbere i næste sæson!

Emilio Pucci – Var også hoppet på boho-vognen, og havde lavet nogle lækre stiletter i afdæmpede farver, med nogle super lækre detaljer. F.eks. er snørene i den brune stilet ovenfor med til at give skoene et luftigt og let indtryk, i en ellers bastant sko.

Fendi – var ekslusivt inspireret denne sæson, med plateau-stiletter, hvor plateauet lignede kæmple klumper rubin og diamant, og selve skoen bestod af afdæmpet og lækkert stof. Fendi er og bliver altid luksus.

Gucci – gik Star Trek denne sæson med futuristiske lædersandaler, og hvid og sort. Også Gucci’s sko er en sikker vinder og har du lidt ekstra penge på lommen, burde du anskaffe dig et par af dem med det samme. Eller så frygt ej, for de bliver helt sikkert kopieret.

Jil Sander – Havde fundet inspiration i det romantiske, hvor selve skoen sagtens kunne have været en sød lille ballerina, man de formåede samtidigt at “punke” den op med en rå metalbøjle som hæl.

Prada – Tog den romantiske ved, og lavede nogle søde sandaler med gennemsigtig hæl. Udover det havde de spicet skoen op, med nogle lækre vedhæng på hælen, som man skulle tro de havde stjålet fra ægte antikke italienske lysestager.

Roberto Cavalli – Var nok den mest innovative under modeugen og havde helt fjernet hælen på sine “stiletter”. Derved er han nok også den mest spændende skomæssigt, og jeg håber da at hans sko kommer til at ses i gadebilledet. Samtidigt med den skøre hæl på skoen, var selve stiletten også i nogle skønne og forårsagtige farver.

Versace – Wen’t all out, og kreerede disse 18 cm høje stiletter i nogle rå farver! Disse stylter stror jeg ikke man kommer til at se så meget i gadebilledet, men de er bestemt en kæmpe inspiration, og super lækre!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under fashion, inspiration, News, trend

2 responses to “The Shoes of Milan!

  1. Ejjjj jeg elsker dem allesammen! de er så fantastiske!!!

    /Sif

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s