MAC Style Black

Så er det endnu engang tid til en ny linie hos MAC Cosmetics, og man kan da ikke påstå andet end at de er ekstramt produktive! De er jo som bekendt lige landet med DSquared’s linie, jeg tidligere skrev om, som du forresten kan købe HER, og fordi at MAC så gerne vil have at du prøver deres DSquared linie, er det vidst noget med at du kan få gratis forsendelse ved et køb over £60!

MAC Cosmetics Style Black

MAC Cosmetics Style Black

Kollektionen er stærkt inspireret af 80’ernes punk rock attituder, og excellere meget i mørke og afdæmpede farver der under alle omstændigheder giver et dramatisk og overdrevet look! Kollektionen har alt hvad hjertet begærer lige fra neglelakke i farverne Baby Goth Girl og Seriously Hip, til læbestifter med super fede effekter, ved navn Night Violet, Midnight media og Black Night ..

Nedenfor kan du se en video Temptalia.com har lavet hvor de viser hvordan alle produkterne ser ud på!

Og kollektionen er ALLEREDE i forretningerne, så er du helt vild med MAC, og sys du den er for fed, skal du ikke andet end at spurte ned til din nærmeste magasin, hvor du i uge 40 og 41 også kan booke 30 minutters gratis konsultation, til at prøve de nye proukter!

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration, Kampagner, News

One response to “MAC Style Black

  1. I usually don’t post on Blogs but ya forced me to, great info.. excellent! … I’ll add a backlink and bookmark your site.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s