Barbara i Gongini

Det danske mærke Barbara i Gongini er et eksperimenterende og sjovt mærke, der basere deres mode på en meget konceptuel tankegang, og derfor har nogle skarpe og kantede designs i deres kollektioner. Med det sagt, kan man med det samme også sige at deres kollektion, som blev vist til Copenhagen Fashion Week i August, viste mange dystre og skøre tøjstykker frem, der allesammen var fremstillet i stilrene og afdæmpede farver, såsom sort, hvid og cremefarvet.

Barbara i Gongini

Barbara i Gongini

Designfilosofien hos Barbara i Gongini, er at skabe nordisk tøj, baseret på en konceptuel fremgangmåde under designprocessen, hvor det at eksperimenterer med former og størrelser, skaber en højere visuel enhed.

Barbara i Gongini har to designlinier, hvor den ene hedder I-Regular, og Regular. De repræsentere hver især to ekstreme punkter indenfor design, men skal opfattes som værende en helhed. Under selve designprocessen bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten af tøjet og Barabara i Gongini erkender da også at de godt ved de har et ansvar overfor deres kunder.

I-Regular – er den kreative del af de to linier og det er her at kunst og design går op i en højere enhed, og det er også her hvor der bliver leget og eksperimenteret lidt.

Regular – er den mere simple kollektion der bliver afledt af I-Regular. Denne kollektion er den mere kommercielle, men er dog stadig baseret på den personlige designæstetik Barbara i Gongini har.

Reklamer

1 kommentar

Filed under fashion, inspiration

One response to “Barbara i Gongini

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s